KRALJICA POSTALA BEZOBRAZNA: Madona kasnila na koncert VIŠE SATI, pa komentarom još razbesnela fanove (VIDEO)


Ljuti fanovi su se žalili jer Madonini nastupi na turneji “Madame X” često počnu uz više sati zakašnjenja, odnosno nakon satnice navedene na ulaznicama. Jedan fan je čak odlučio da je tuži, jer smatra da se radi o kršenju ugovora.

U tužbi se navodi da je prodavač ulaznica “Live Nation” odbio da refundira više od 1.000 dolara vrednost ulaznica nakon što je vreme za početak nastupa u Majamiju pomereno, piše klix.ba.

Ali, čini se da Madona uopšte nije zabrinuta.

“Postoji nešto što svi trebate da znate, a to je da kraljica nikad ne kasni”, izjavila je Madona tokom nastupa u Los Anđelesu, a kasnije je objavila i klip na Twitteru.

Međutim, mnogim fanovima se to nije svidelo.

“Kraljica nikad ne kasni, ali i ne naplaćuje više od 600 dolara za sedište. Kraljica Marija Antoaneta nije poštovala svoje podanike pa ih je izgubila. Međusobno poštovanje je potpuno različito od ‘bolja sam od vas’ pristupa koji je rezultat ega. Koncert u Vegasu je bio lep, ali si zakasnila”, poručio je Mark Persons na Twitteru.

“Volim te i jedva čekam da te vidim, ali si u zabludi. Sigurno vidiš komentare nezadovoljnih ljudi, ali ti komentarišeš sa čistim prezirom. Pokušaj da se izviniš, to je vrlina”, rekao je korisnik SuperDevin64.

“Bili smo na nastupu u Las Vegasu, rečeno nam je da dođemo do 9:30, a čekali smo dva i po sata da Madonna izađe na scenu. Nije se izvinila, ispalo je da smo mi krivi jer smo došli prerano. RIP našoj nekadašnjoj kraljici”, piše u tvitu korisnika TheComputerDoctor.

Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.